Commercieel vastgoed / Regulier  vastgoed / Recreatief vastgoed Commercieel vastgoed / Regulier  vastgoed / Recreatief vastgoed Commercieel vastgoed / Regulier  vastgoed / Recreatief vastgoed Commercieel vastgoed / Regulier  vastgoed / Recreatief vastgoed

Welkom


DBS International vastgoed is een onderneming met veel ervaring en expertise op het gebied van vastgoed. Beheer, management en bemiddeling zijn onze kernactiviteiten. Het leveren van maatwerk en een perfecte service is wat de opdrachtgever van ons mag verwachten.

vastgoed

Vastgoedbeheer, -onderhoud en -verhuur 

DBS BV. Vastgoed investeert op eigen kracht in vastgoedontwikkeling en doet ook vastgoedontwikkeling voor derden. Hetzelfde geldt voor vastgoedbeheer, - onderhoud en -verhuur. We vinden het een uitdaging voor elk object een zo optimaal mogelijk rendement te behalen.

Management

  • exploitatie en beheer van multifunctionele centra, kantoorcomplexen, winkelcentra
  • strategische analyse en begeleiding bij keuzen voor nieuw beleid
  • ondersteuning bij het vinden van permanent management, bedrijfsopvolging, management-buy-out 

Onze opdrachtgevers

Woningcorporaties, gemeenten, instellingen, projectontwikkelaars, investeringsmaatschappijen, maar ook particulieren zijn onze opdrachtgevers. We nemen ze graag de zorg voor beheer, onderhoud en verhuur van vastgoed uit handen. Zij behouden de regie, wij zorgen ervoor dat de zaken perfect geregeld zijn.